(06) 51 02 67 96 info@voet-meer.nl

De Praktijk

In mijn praktijk in het centrum van Borne ontvang  ik mensen met allerlei soorten voetklachten. Ik bied iedereen de voetzorg die ze nodig hebben en die bij hen past. Dat kan een ontspannende Spa-behandeling zijn, maar ook een uitgebreid behandeltraject voor mensen met diabetes, reuma of een systeemziekte.  Indien nodig wordt doorverwezen naar de huisarts of podotherapeut.

Ik ben een gediplomeerd en geregistreerd pedicure waardoor u zeker bent van de juiste zorg. Ik sta geregistreerd in de registers van Provoet, het kwaliteitsregister van pedicures en Procert. Die registers eisen van mij dat ik mij regelmatig bijschool en op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.
Enkele jaren geleden is er een nieuwe tak in ons beroep bijgekomen waarmee  men zich kan opleiden tot medisch pedicure. De grote interesse in het vak daagde mij uit de opleiding te gaan volgen en deze heb ik in december 2015 afgerond.

In de rustige omgeving van mijn praktijk ontvangt u een behandeling waarbij kwaliteit, rust en ontspanning de uitgangspunten zijn .Voet & Meer bevindt zich achter mijn huis op de begane grond zodat u ook met een rolstoel of rollator bij mij kunt komen.

Promotiefilm ProVoet

Contact opnemen

Voet & Meer
Oude Almeloseweg 101
7622 CC  Borne
Nederland
T: (06) 51 02 67 96
E: info@voet-meer.nl